Teitä palvelevat

leafH Kredi Tunder

Mateessa Sinua palvelee ekokosmetologi-meikkaaja-maskeeraaja Kredi Tunder.
”Luonnon kauneus ja- kosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni ja haluan tarjota sinunkin kehollesi ja mielellesi näitä ihania herkutteluhoitoja. Anna itsellesi aikaa irtautua arjesta ja tunne itsesi kauniiksi ja onnelliseksi!”

 

leafH Sanna Mäntylä

Matee Ecohoitolassa sinua palvelee ammattihierojan tutkinnon suorittanut koulutettu hieroja Sanna Mäntylä.
“Asiakkaiden toiveiden huomioiminen ja mahdollisuus käsieni avulla auttamiseen on minulle tärkeintä; Tulen iloiseksi jos hyppysissäni asiakkaan väsymys ja kireys muuttuvat hymyksi. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavakseni!”

 

leafH Hanna Painokallio

Matee Ecohoitolassa sinua palvelee diplomiravintoterapeutti Hanna Painokallio.
“Terveysongelmiemme syy on usein ravitsemuksessa. Sairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon lisäksi ravintoterapia antaa energiaa arjessa jaksamiseen ja kohottaa yleistä hyvinvointia. Itselleni on tärkeää hoitaa terveyttäni luonnollisella tavalla ja haluan tarjota sen mahdollisuuden myös Sinulle!”

 

leafH Eevi Vähä

Kokokehon vyöhyketerapeutti Eevi Vähä: ”Vyöhyketerapia ja muut luontaishoidot ovat minulle tärkeitä. Käyn itse säännöllisesti vyöhyketerapiassa ja omat hyvät kokemukset antavat lisäpuhtia auttaa muita vyöhyketerapian kautta. Vyöhyketerapia hoitaa koko kehoa ja mieltä, olet tervetullut tähän kokonaisvaltaiseen hoitoon.”

 

Matee hoitava tiimi